آموزش راه اندازی کمپین تبلیغاتی در یوتیوب

آموزش راه اندازی کمپین تبلیغاتی در یوتیوب روش ها و نکات مهم آن

Rate this post

راه اندازی کمپین تبلیغاتی در یوتیوب یکی از شاهراه هایی است که با استفاده از آن میتوانید کسب و کار و محصولات و خدمات تان را به طیف وسیعی از افراد نمایش دهید. راه اندازی یک کمپین تبلیغاتی در یوتیوب روش های مختلفی دارد و نکات متفاوتی نیز هست که باید به آنها توجه کنیم. در این مقاله از دیجی فالوور انواع روش های راه اندازی کمپین در یوتیوب را به شما معرفی خواهیم کرد و در نهایت نکات مهم آن را بیان می‎کنیم.

روش های مختلف برای انجام تبلیغات در یوتیوب

خوشبختانه روش های مختلفی برای تبلیغ در یوتیوب قرار دارد که میتوانید بر اساس پلن ها، بودجه و اهدافی که در سر دارید، یکی از آنها را انتخاب کنید. این روش ها شامل موارد زیر است:

1- تبلیغ در بخش جستجوی ویدیو

2- Overly Ads (تبلیغات بنری که در پایین ویدیوها قرار میگیرد)

3- تبلیغ قابل رد شدن

4- تبلیغ غیر قابل رد شدن

5- تبلیغ 6 ثانیه ای Bumpers

راه اندازی یوتیوب در بخش تبلیغات گوگل ادز

برای اینکه بتوانید کمپین تبلیغاتی خود در یوتیوب را راه اندازی کنید، نیاز است که یوتیوب را در بخش تبلیغات گوگل ادز ثبت کنید. برای انجام این کار مراحل زیر را انجام دهید:

1- وارد گوگل ادز شوید و روی Tools بزنید.

2- روی گزینه Linked Accounts بزنید.

در صورتی که جیمیل مربوط به اکانت یوتیوب و حساب گوگل مشابه هم باشد، به شکل خودکار لینک کانال در این قسمت قرار میگیرد. اما اگر جیمیل متفاوت باشد، بایستی آن را وارد کنید.

نکات مهم حین راه اندازی کمپین تبلیغاتی یوتیوب چیست؟

حالا که با انواع روش های تبلیغات در یوتیوب و نیاز به اضافه کردن یوتیوب به گوگل ادز آشنا شدیم، لازم است که با نکات مهم این کار نیز آشنا شویم.

نکات مهم حین راه اندازی کمپین تبلیغاتی یوتیوب چیست؟ 1

هدف‎گذاری برای کمپین تبلیغاتی یوتیوب

برای اینکه بتوانید میزان موفقیت یک کمپین تبلیغاتی را بسنجید بایستی برای خود هدف مشخصی را هم تعیین کرده باشید. ممکن است هدف شما افزایش 4000 تایی مشتریان باشد.
برای انجام این کار وارد گوگل ادز شوید و روی تب Campaign بزنید.

سپس روی علامت + بزنید و روی گزینه New campaign بزنید تا کمپین شما ایجاد شود.

در اینجا گزینه های مختلفی پیش روی شما قرار میگیرد. برای مثال اگر میخواهید که جذب ترافیک داشته باشید و کاربران عادی را به مخاطبان خود تبلیغ کنید بهتر است که گزینه هایی مانند Lead یا Website traffic را انتخاب کنید. اگر میخواهید برندسازی کنید گزینه Brand Awareness and Reach را انتخاب کنید. همچنین گزینه هایی مانند Product and Brand Consideration نیز برای برندسازی و ترویج محصولات و خدمات مناسب خواهد بود.

میتوانید یک یا چند تا از این موارد را انتخاب کنید. بعد از آن بایستی ویدیو را به عنوان کمپین تبلیغاتی خودتان برگزینید. در اینجا باید روی Continue بزنید.

گزینش قالب تبلیغات یوتیوب

همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، یوتیوب انواع مختلفی از روش های تبلیغاتی را ارائه میکند که شما بایستی بر اساس طول ویدیو، اهداف و شرایط خود یکی از آنها را انتخاب کنید.

تبلیغات True View: در 5 ثانیه اول ویدیوهای یوتیوب نشان داده میشود و کاربران بعد از 5 ثانیه میتوانند آن را رد کنند. هزینه این روش نسبت به سایر روشها کمتر است.

تبلیغات غیر قابل رد: این تبلیغات بین 6 تا 15 ثانیه بوده و کاربران نمیتوانند آن را رد کنند.

تبلیغات بامپر: مناسب ویدیوهای کمتر از 6 ثانیه که غیر قابل رد کردن است.

مشخص کردن بودجه و استراتژی برای کمپین تبلیغاتی

در این مرحله بایستی برای کمپین خود یک نام خوب انتخاب کنید و سپس میزان بودجه خودتان را مشخص نمایید. در نهایت بایستی زمان آغاز و پایان تبلیغات را مشخص کنید. برای مثال منظور از Maximum CPV مشخص کردن حداکثر هزینه برای نمایش است. همچنین Target CPV در رابطه با میانگین هزینه روزانه است.

مشخص کردن جایگاه قرارگیری تبلیغات

در اینجا شما میتوانید مشخص کنید که تبلیغات شما در چه بخشی قرار گیرد. همانطور که پیشتر اشاره کردیم تبلیغات تان میتواند در نتایج جستجوی یوتیوب، نمایش ویدیو یا نمایش تبلیغات در سایت های مختلف قرار گیرد.

مشخص کردن نوع موجودی تبلیغات

واضح است که دوست نداریم تبلیغات ما در ویدیوهای بی کیفیت یوتیوب قرار بگیرد به این خاطر که بازدید از آنها کمتر است. به همین خاطر در این مرحله از شما خواسته میشود که موجودی خود را مشخص کنید. این موجودی ها 3 تا بوده و به شرح زیر است:

Expanded: برای کسانی خوب است که محتوای تبلیغاتی شان جذاب است. در این روش به ازای نمایش هر یک بار تبلیغ تان هزینه پرداخت میکنید و نه کلیک ها.

Standard: روش نرمال و مناسب انواع برندها است و اگر زبان مدنظر شما بین انواع زبان های آن وجود داشته باشد میتوانید از آن استفاده کنید.

Limited: از این روش زمانی استفاده میشود که محتوای تبلیغاتی با محتوای یوتیوب یکی باشد.

نکات مهم حین راه اندازی کمپین تبلیغاتی یوتیوب چیست؟ 2

عدم نمایش تبلیغ در محتواهای خاص

Excluded Content قابلیتی است که با استفاده از آن میتوانید مشخص کنید که تبلیغ شما در چه محتواهایی نمایش داده نشود. برای مثال میتوانید انتخاب کنید که محتوای تان در محتواهای جنگی نمایش داده نشود.

مشخص کردن مخاطبان هدف

در یوتیوب بایستی مخاطبان هدف خود را مشخص کنید تا یوتیوب متوجه شود که تبلیغات شما را به چه کسانی نمایش دهد. البته توجه داشته باشید که هر چقدر فیلترهای بیشتری تعیین کنید هزینه تبلیغات هم افزایش می یابد. روش های مختلفی برای دسته بندی مخاطبان وجود دارد و برای همین یوتیوب از شما سوالاتی را میپرسد که بایستی به آنها پاسخ دهید. یوتیوب مخاطبان را بر اساس پارامترهای زیر تقسیم بندی میکند:

1- دسته بندی بر اساس ویژگی های کاربران مانند جنسیت، سن، وضعیت تاهل و …

2- دسته بندی بر اساس علایق افراد

3- دسته بندی بر اساس ویژگی های دلخواه شما

4- دسته‎ بندی بر اساس بازار یا رویدادهایی که در مارکت شما اتفاق میفتد

نمایش آگهی بر اساس کلیدواژه ها و بخش ها و تاپیک ها

بعد از اینکه مخاطبان خود را شناسایی کردید، 3 راهکار برای دریافت بازدید وجود دارد:

کلمات کلیدی: انتخاب کلمات کلیدی درست تاثیر زیادی در افزایش بازدهی تبلیغات دارد. سعی کنید کلمات کلیدی را انتخاب کنید که مرتبط و پرجستجو باشند. در واقع با انتخاب کلمات کلیدی میتوانید در نتایج آنها به عنوان تبلیغات در محتواها نمایش داده شوید.

تاپیک های مرتبط: یک راه دیگر برای نمایش تبلیغات به کاربران، استفاده از تاپیک هایی است که به محتوای تبلیغاتی شما ارتباط دارد. برای مثال اگر تبلیغات شما مربوط به گیمینگ است، تاپیک هایی را مشخص کنید که به گیمینگ مرتبط است.

انتخاب ویدیوی تبلیغاتی

اگر مراحل پیشین را به درستی انجام داده اید، در نهایت لازم است که ویدیوی تبلیغاتی خود را در یوتیوب آپلود کنید. بهترین کار این است که لینک ویدئوی خود را قرار دهید تا کار شما سریع تر انجام شود.

چند ایده برای دریافت تعامل بیشتر

همه ما دوست داریم که تبلیغات مان بازخورد خوبی داشته باشد و تعامل قابل توجهی از آن دریافت کنیم. در همین راستا بهترین کار این است که به ایده های زیر توجه کنید:

سعی کنید محصولات و خدمات خود را به صورت مرحله ای به نمایش بگذارید.

تنها بخشی از ویدیوهای خود را به نمایش درآورید و کاربران را ترغیب کنید تا برای تماشای ادامه آن وارد کانال خودتان شوند.

از CTA استفاده کنید تا بازدهی تبلیغ خود را متوجه شوید. برای این کار میتوانید از کارت یوتیوب استفاده کنید.

سخن پایانی

ما در این مقاله از دیجی فالوور بیان کردیم که یوتیوب یکی از بهترین بسترها برای تبلیغات است و بازدهی بالایی دارد. در صورتی که شما هم صاحب یک کسب و کار هستید میتوانید با ایجاد کمپین تبلیغاتی در یوتیوب کاربران زیادی را به مخاطب و حتی مشتری خودتان تبدیل کنید. همچنین خوب است بدانید که هزینه تبلیغات در یوتیوب چندان بالا نیست و با یک برنامه ریزی درست میتوانید اهداف خود را عملی کنید.

سوالات متداول در زمینه راه اندازی کمپین تبلیغاتی در یوتیوب

چرا باید یوتیوب را برای تبلیغات خود انتخاب کنیم؟

یوتیوب دومین موتور جستجوی پرطرفدار در کل دنیا است و هر ماه بیش از یک میلیارد کاربر در آن فعالیت میکند.

چه روش هایی برای تبلیغ در یوتیوب وجود دارد؟

تبلیغات بخش جستجوی یوتیوب، تبلیغات بنری پایین ویدیوها، تبلیغات قابل رد کردن، تبلیغات غیر قابل رد کردن و Bumper ها از جمله این تبلیغات هستند.

برای تبلیغ در یوتیوب بایستی وارد چه پنلی بشویم؟

برای تبلیغ در یوتیوب بایستی از گوگل ادز استفاده کنید.

هزینه تبلیغات در یوتیوب چقدر است؟

هزینه تبلیغات در یوتیوب متغیر است و به عوامل مختلفی بستگی دارد. اما اصولا به ازای هر بازدید بایستی 0.01 تا 0.03 دلار بپردازید.

بدون دیدگاه
در بحث درباره این مقاله شرکت کنید!
    خرید فالوور واقعی
    خرید فالوور واقعی
    خرید ویو اینستاگرام
    خرید ویو اینستاگرام
    خرید لایک اینستاگرام
    خرید لایک اینستاگرام
    Search

    فهرست مطالب

    1000
    فالوور ارزان
    201,240تومان
    سفارش
    1000
    فالوور فول ایرانی
    117,000تومان
    سفارش
    1000
    ویو اینستاگرام
    5,420تومان
    سفارش
    1000
    لایک اینستاگرام
    2,880تومان
    سفارش
    1000
    لایک فول ایرانی
    206,190تومان
    سفارش
    1000
    ویو استوری
    25,800تومان
    سفارش
    تخفیف‌های داغ می‌خوای زودتر از بقیه از تخفیف‌ها باخبر بشی؟🎁 فعلا نه بله حتما!