اینسایت اینستاگرام یکی از قابلیت های اینستاگرام است که به دارندگان اکانت های بیزینس و یا کریتور اینستاگرام اجازه میدهد آمار و دادههایی از عملکرد و دموگرافی کاربران نسبت به محتوای پیج اینستاگرامی شما را نمایش میدهد. از طرفی این روزها که مجبوریم با قندشکن وارد اینستا شویم، احتمالاٌ سوال خیلی ها این سؤال پیش بیاد که اینسایت پیجم کجا رفته؟ در این مقاله قصد داریم نحوه دسترسی به اینسایت پیج اینستاگرامی و مزایای آن را بررسی کنیم.
اینسایت پیجم کجا رفته؟
در این قسمت می خواهیم نحوه دسترسی به ابزار آنالیز اینسایت اینستاگرام را شرح دهیم. توجه کنید این قابلیت صرفاً بر روی اکانت های تجاری فعال است؛ از این رو اگر اکانت تان را بر روی حالت پرایوت تنظیم کردید، حتما آن را در حالت عمومی قرار دهید. برای این کار مراحل زیر را دنبال کنید:
1- پروفایل اینستاگرام تان را باز کنید.
2- روی آیکون منو در قسمت بالا سمت راست پروفایل تان کلیک کنید.
3- از لیست کشویی باز شده، گزینه Setting(تنظیمات) را انتخاب کنید
4- در صفحه جدیدی که باز می شود از بین گزینه های موجود روی Account کلیک کنید.
5- اکنون در این صفحه به سمت پایین اسکرول کنید و بر روی گزینه «Switch to Professional Account»که آبی رنگ است، کلیک کنید تا بتوانید ماهیت اکانت خود را عوض کنید.
6- در این فرایند چند مرحله باید پشت سر بگذارید؛ بنابه زمینه فعالیت پیج تان، دسته بندی مورد نظر خود را انتخاب کرده و بر روی «Done» کلیک کنید.
7- به محض تغییر دادن اکانت تان به حالت Professional،می توانید به ابزار Insight دسترسی پیدا کنید.
مزایای اینسایت اینستاگرام
به کمک این قابلیت می توانید نحوه عملکرد فالوورهایتان را با پست های پیج مقایسه کرده و کمپین های تبلیغاتی با بازده بالا را برگزار کنید. به زبان ساده ابزار اینسایت آمار کلی در رابطه با نرخ تعامل پست و استوری های یک پیج را نمایش می دهد؛ از این رو می توانید فعالیت های بازاریابی خود را ارزیابی کنید و پیج تان را تقویت کنید.
بدین صورت که با استفاده از دیتای بدست آمده از اینسایت میتوانید مخاطبان خود را بهتر بشناسید و متوجه شوید که مخاطبان شما چه چیزهایی را میپسندند و با چه نوع محتوایی بیشترین تعامل را دارند. در واقع بر اساس تعداد لایک و بازدیدی که به ازای هر پست دریافت می کنید، می توانید علایق و تمایلات مخاطبان تان را درک کنید؛ در نتیجه استراتژی تولید محتوای اینستاگرام خود را بهبود دهید و محتواهایی در راستای رفع نیاز و خواسته های مخاطبان تان بسازید؛ که این اقدام موجب جذب بیشتر تعداد بیشماری برای پیج تان می شود.
علاوه بر این از طریق اینسایت می توانید به اطلاعاتی در رابطه با جمعیت شناسی و موقعیت جغرافیایی مخاطبان پیج تان نیز پی ببرید. البته شما میتوانید تصمیمات تجاری تان را براساس حس ششم پیش ببرید، اما وقتی فرضیات خود را براساس حقایق قابل استناد پیاده سازی کنید، شانس بیشتری برای موفقیت خواهید داشت.
نحوه دسترسی به قسمت های مختلف اینسایت
در ادامه می خواهیم نحوه بررسی نرخ تعامل پست و استوری اینستاگرام توسط ابزار اینسایت را بررسی کنیم.
چطور اینسایت اینستاگرام برای هر پست را ببینیم؟
یکی از پست های پیج تان ( محتوای تصویری یا ویدئویی، پست های کاروسلی یا ریلز) را انتخاب کنید
برای دسترسی به اینسایت در قسمت پایین پست بر روی گزینه View Insights کلیک کنید.
حالا میتوانید تعداد لایک، کامنت، بازدید و میزان اشتراک گذاری پست را می توانید مشاهده کنید.
چطور اینسایت استوری اینستاگرام را ببینیم؟
اینسایت استوری های اینستاگرام نیز قابل بررسی است؛ برا دیدن آمار تعامل کاربران با استوری، کافیست روی صفحه استوری به سمت بالا اسکرول کنید.
اکنون می توانید آمار تعامل کاربران اینستاگرام از قبیل تعداد ریپلایها، خروجها از استوری، کلیکها روی لینک استوری و همچنین تعداد share ها را مشاهده کنید.
Replies: نشاندهنده تعداد ریپلایهای انجام شده روی استوری است.
Initial Plays:
قابلیت Initial Plays یک آپشن جدید است که به کاربران این امکان را میدهد تا قبل از بارگذاری کامل ویدیو، آن را به صورت پیشنمایش مشاهده کنند؛ این قابلیت برای کاربرانی که در حال استفاده از اینترنت با سرعت پایین هستند، بسیار مفید است و همچنین، کاربران میتوانند با استفاده از این قابلیت، ویدیوهایی را که برایشان جذاب هستند، انتخاب کرده و سپس آنها را به صورت کامل بارگذاری کنند.
هنگامی که یک کاربر وارد یک پست ویدیویی ( ریلز) میشود، اینستاگرام ابتدا یک پیشنمایش کوتاه از آن را نمایش میدهد که این پیشنمایش معمولاً چند ثانیه طول میکشد و به کاربر این امکان را میدهد تا محتوای ویدیو را مشاهده کند و تصمیم بگیرد که آیا میخواهد آن را به صورت کامل بارگذاری کند یا خیر.
اگر کاربر تصمیم بگیرد که ویدیو را به صورت کامل بمشاهده کند، اینستاگرام این فرصت را به او می دهد و از پیشنمایش خارج میشود و همچنین اگر کاربر تصمیم بگیرد که ویدیو را به صورت کامل بارگذاری نکند، اینستاگرام پس از چند ثانیه پیشنمایش، آن را متوقف میکند.
Replays: قابلیت Replays به کاربران این امکان را میدهد تا ویدیوهای مشاهدهشده را دوباره تماشا کنند
Forward: تعداد افرادی را که از این استوری رد شدهاند و استوری بعدی را هم بازدید کرده اند.
Exited: تعداد افرادی که از صفحه استوری خارج شدهاند. ( حال ممکن است استوری شما به پایان رسیده باشد و یا افراد بدون اتمام استوری از آن خارج می شوند)
Backwards: تعداد افرادی که به استوری قبلی برگشته اند.
Next Story: تعداد افرادی که از استوری شما به استوری یک اکانت دیگر رفته اند.
استوری شما بعد از گذشت ۲۴ ساعت منقضی می شود و دیگر بر روی پروفایل تان قابل مشاهده نخواهد بود. به همین دلیل برای دیدن اینسایت استوری های منقضی شده مراحل زیر را دنبال کنید:
1- پروفایل خود را باز کنید
2- برای دسترسی به اینسایت پروفایل تان× در قسمت بالای شبکه پستهای خود، روی گزینه Professional dashboard بزنید.
3- اکنون از قسمت Account Insights روی گزینه see all کلیک کنید
4- حال از قسمت Content You Shared می توانید آمار نرخ تعامل پست هایی که طی سی روز گذشته پست کردید را مشاهده کنید.
چه اطلاعاتی در سمت insight اینستاگرام نمایش داده می شود؟
در ادامه مطلب قسمت های مختلف اینسایت را بررسی خواهیم کرد:
Reach: این بخش تعداد کاربرانی که طی روز از پست و استوری یا ریلز شما بازدید کرده اند، نمایش داده می شود. هر بار که یک کاربر جدید از یک پست دیدن می کند، به تعداد دفعات بازدید اضافه می شود.
Impressions: تعداد دفعاتی که کاربر از پست یا استوری شما بازدید می کند را نشان می دهد. امکان دارد یک کاربری چندین بار از محتوای شما را مشاهده کند؛ هر بار که یک کاربر پست شما را ببیند به تعداد بازدید ها اضافه می شود. اگر آمار ایمپرشن محتوا بیشتر از آمار reach باشد،یعنی فالوورهای شما چندین بار از پیج تان بازدید کردهاند و این یعنی اینکه محتوای شما مورد پسند مخاطبان تان می باشد.
Interactions: در این بخش میزان تعاملات مربوط به پست نمایش داده می شود؛ در این قسمت تعداد اکشنها و تعاملات انجام شده روی محتوا توسط کاربر به شما نمایش داده می شود.
Engagement: در این بخش هم تعداد لایکها، میزان سیو و اشتراک گذارهای انجام شده توسط کاربران نمایش داده می شود.
بخشهای مختلف اینسایت پیج اینستاگرام
پس از دسترسی اینسایت پیج خود با بخش های مختلفی مواجه می شوید:
Overview: اطلاعاتی از پیج که در این قسمت برای شما نمایش داده می شود:
تعداد کاربرانی که پیج اینستاگرامی شما را در روزهای هفته و یا در سی روز گذشته جستجو کرده اند.
تمامی پستها بر اساس بیشترین بازدید و بازخورد و همچنین top post، top stories
در قسمت ریلز و استوری هم، ویدئوهای موجود در این بخش را با توجه به بیشترین تعداد بازدید از ابتدای فعالیت پیج تان خواهید دید.
AUDIENCE: در قسمت Audience اطلاعات بیشتری درباره کاهش و افزایش تعداد فالوورها دریافت می کنید.
Growth: این بخش تعداد افرادی که پیج شما را در طول روز فالو و آنفالوو می کنند را نشان می دهد؛ همچنین می توانید این تغییرات را طی هفته گذشته بررسی کنید.
Top Locations: در این پیج می توانید تعداد فالوورهای پیج تان را بر اساس شهر و کشور مشاهده کنید.
Age Range: در این قسمت می توانید رنج سنی فالوورهایتان را بنابه به جنسیت آنها ببینید.
Gender: در این قسمت جنسیت فالوورهایتان نمایش داده می شود؛ به عبارت دیگر درصد تعداد آقایان و خانمها در این قسمت اینسایت از یکدیگر تفکیک شده اند.
Most active times: در این قسمت می توانید آمار آنلاین بودن فالوورهای پیج تان را در روزها و بازه های زمانی مختلف بررسی کنید؛ این بخش به شما کمک می کند تا در ساعات خاصی که اکثر فالوورهای شما آنلاین هستند، پست و استوری منتشر کنید.
Content you shared: در این قسمت اینسایت استوری های شما با آمار بازدیدکنندگان نمایش داده می شود؛ همچنین می توانید تعداد بازدید کنندگان استوری های که طی روزهای گذشته در پیج تان انتشار کردید را نیز مشاهده کنید.
حرف آخر
در این مقاله اطلاعات جامعی در مورد اینسایت اینستاگرام را در اختیار شما قرار دادیم؛ با این اطلاعات به راحتی می توانید به سؤال اینسایت پیجم کجا رفته؟ پاسخ دهید. با بررسی و آنالیز اینسایت پست و استوری های پیج تان می توانید محتواهای باکیفیت تری را برای مخاطبان تان ایجاد کنید.
پست و داستان بینش خود، می توانید بهترین و با کیفیت ترین محتوا را برای مخاطبان خود تولید کنید. کافی است به کمک ابزار اینسایت پیج تان را به درستی آنالیز کنید و با توجه به نتایج پست هایی را در راستای رفع نیازهای مخاطبان منتشر کنید.
سوالات متداول در زمینه اینسایت اینستاگرام
اینسایت اینستاگرام چیست؟
کاربرانی که دارای پیج های کاری در این شبکه اجتماعی هستند، می توانند از طریق اینسایت اینستاگرام به آمارهای مرتبط به پست و پروفایل خود دسترسی داشته باشند. شما از طریق مشاهده این قبیل داده ها، محتواهایی که کاربران به آن علاقه دارند را می بینید.
چرا کاربران در اینستاگرام باید از اینسایت استفاده کنند؟
اینسایت سبب می شود که شما عمیقا کاربران و فالوورهای خود را درک کنید. از این طریق خواهید فهمید که مخاطبان شما چه هویتی دارند.
آیا برای دسترسی به اینسایت حساب باید تجاری باشد؟
بله. برای اینکه بتوانید از این قابلیت استفاده کنید باید حساب شما از حالت شخصی به تجاری تبدیل شود.